Burgertop Sociaal 013 zoekt helpende handen: denkers en doeners

Nieuws - 06 oktober 2015

Delen:

In 2016 komt de Burgertop Sociaal 013. Inwoners van Tilburg gaan met elkaar in gesprek over zorg, ondersteuning, jeugd, welzijn, armoede, werk en inkomen in Tilburg. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Iedereen uit Tilburg die wil meedenken en meehelpen, is welkom. Er is plaats voor 1300 mensen. In kleine groepjes gaan we met elkaar in gesprek en komen we met oplossingen of voorstellen.


De Burgertop Sociaal 013 is een initiatief van Sociale Raad Tilburg en Zorgbelang Brabant. Bij de organisatie van de Burgertop hebben we jouw hulp nodig! Help je mee?

We zoeken mensen die willen helpen met het organiseren van de Burgertop:

  • Wervers.Je vindt het sociaal beleid van Tilburg belangrijk en je wilt je inzetten om Tilburgers hierover te laten meedenken en meepraten. Je kent je mede-buurtbewoners of komt allerlei Tilburgers tegen. Je bent in staat hen te vertellen waarom ze moeten deelnemen aan de Burgertop Sociaal 013.
  • Gespreksleiders.Het is jouw talent om het gesprek van een groep van maximaal 7 personen in goede banen te leiden. Je streeft ernaar om met je groep tot concrete voorstellen en/of oplossingen te komen.
  • Aanpakkers.Je bent op je best als je je handen uit de mouwen steekt. Je gaat echte doe-dingen niet uit de weg, zoals koffie zetten, met stoelen sjouwen, mensen ophalen en wegbrengen.
  • Mensen achter de computerschermen. Je weet de weg op de pc, smartphone en tablet. Je hebt verstand van social media en hebt goede idee├źn over hoe we de inwoners van Tilburg kunnen informeren en motiveren om deel te nemen aan de Burgertop.


Wil jij helpen de Burgertop tot een succes te maken? Meld je dan aan bij contact@burgertopsociaal013.nl

Wil je meer informatie? Mail: contact@burgertopsociaal013.nl

Of: internet en Facebook.