Inschrijving Burgertop Sociaal 013 van start

Nieuws - 04 januari 2016

Delen:

Inwoners uit Tilburg kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deelname aan de Burgertop Sociaal 013. De burgertop vindt plaats op zaterdag 23 april 2016 in de Koepelhal in Tilburg. Er is plek voor 1300 mensen: jong, oud, arm, rijk, uit alle wijken, uit Berkel-Enschot en Udenhout (een afspiegeling van Tilburg). Iedereen is welkom.


Aanmelden kan via de website: www.burgertopsociaal013.nl of telefonisch bij de Sociale Raad Tilburg: 013 - 467 19 55. Iedereen kan zich aanmelden, deelname is gratis.

Tijdens de dag gaan burgers met elkaar in gesprek over zorg, ondersteuning, jeugd, welzijn, armoede, werk en inkomen. De burgertop moet leiden tot nieuwe energie en nieuwe vormen van samenwerking, concrete acties op basis van de idee├źn en oplossingen die op 23 april 2016 worden verzameld. De organisatoren ijveren ervoor dat burgers en de gemeente gezamenlijk verder invulling geven aan de aangedragen oplossingen.


De organisatie van de dag gebeurt door vrijwilligers, daarbij ondersteund door Zorgbelang Brabant en Sociale Raad Tilburg. Geld voor het evenement wordt bijeengebracht door de gemeente Tilburg, lokale partijen en bedrijven.


Meer informatie vindt u hier (persbericht).