Voordrachtstermijn voor Tilburgse vrijwilligersprijzen 2016 gestart

Berichten Netwerk - 11 juli 2016

Delen:

De voordrachtstermijn voor de jaarlijkse vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg voor 2016 is gestart. Kent u een vrijwilliger, een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of vrijwilligersorganisatie die van onschatbare betekenis is voor de Tilburgse samenleving, dan kunt u hem/haar /de groep/de organisatie voordragen voor de vrijwilligersprijzen. Dit kan tot 12 september 2016.

Iemand als kandidaat aanmelden kan via ContourdeTwern. Het aanmeldformulier is hier te downloaden. Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers nomineren. Deze genomineerden worden begin oktober bekend gemaakt in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie. De winnaar wordt op 4 november tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt.


Meer informatie over de vrijwilligersprijzen van de Gemeente Tilburg en het formulier waarmee u iemand kunt voordragen, vindt u hier.


Vanaf dit jaar worden vrijwilligers op een andere wijze bedankt voor hun inzet door de gemeente Tilburg. De jaarlijkse vrijwilligersbedankTavond is vervangen door de vrijwilligerbedankTweek. Meer informatie daarover vindt u hier.


Bron: ContourdeTwern